Coaching in coronatijd 

Hoe kan ik jou tijdens en na de coronacrises blijven helpen? 

Zet stappen met wandelcoaching! 

Doordat mensen nu meer thuis werken, wordt het ritme anders en worden er andere zaken van je verwacht. De huidige omstandigheden kunnen veel stress oproepen en vermoeidheid veroorzaken. Misschien is het prettig om daarover te praten. Veel voorkomende vragen zijn:
Jij bent niet de enige die vragen heeft of twijfelt. Verhelderende coachgesprekken buiten in de natuur, oefeningen en tips & tools kunnen je hierbij helpen. Zodat jij weer goed in balans zit en blij en vitaal  je (hernieuwde) loopbaanpad kunt vervolgen.    

Ondersteuning

Ik wil er alles aan doen om jou in deze bijzondere en uitdagende tijd te blijven ondersteunen. Dit kan door fysieke individuele coaching, al wandelend op en nabij de prachtige Holterberg of door persoonlijke E-coaching via videobellen, vanuit je eigen omgeving. E-coaching is een goed alternatief als je reistijd wilt besparen en vaak prima te combineren met het thuiswerken.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ontplooi-jezelf is naast loopbaancoaching gespecialiseerd in stress & burn-out herstel & preventie / vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Het mooie daarvan is dat bepaalde onderdelen die voor jou van meerwaarde  zijn, kunnen worden "ingelust" in het  zeven-stappenplan bij loopbaancoaching. Klik voor meer informatie op Loopbaancoaching

Kennismaking

Een vrijblijvend gesprek ter kennismaking van 30-45 minuten is gratis. Hierdoor kunnen we samen kijken of er een wederzijdse klik is en of Ontplooi-jezelf jou kan bieden wat je zoekt.
 
Neem contact op via een klik op ->  Contact  of stuur een mail naar info@ontplooi-jezelf.nl of bel 06-51 89 07 75
 

 “Kom uit de kno(o)p en ontplooi jezelf!”